Online kaarten kopen

Bij Theater Twee Hondjes is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week kaarten te bestellen via de website. Lukt dit niet of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@theatertweehondjes.nl

Kaarten ruilen of annuleren? Klik hier voor meer informatie.


Betalen met iDeal of Podium Cadeaukaart

Betalen met iDEAL
Je koopt en betaalt je kaarten op www.theatertweehondjes.nl makkelijk met iDEAL of de Podium Cadeaukaart. Je ontvangt daarna je e-tickets via de mail. Let op: onze mails/e-tickets komen weleens in de spam terecht, dus controleer die map ook als je niets ontvangt.

Ook als je reserveert via onze kassa, telefonisch of per mail, kun je betalen via iDEAL. Tenzij je anders aangeeft, ontvang je van ons een reserveringsbevestiging met daarin een betaallink. Let op! De betaallink is twee weken geldig. Daarna vervalt de reservering automatisch.


Digitaal tegoed

Indien je door annuleringen uit het verleden nog digitaal tegoed op je account hebt, kun je dit ook gebruiken bij het afrekenen via de website. Vink in stap 6 van het bestelproces -helemaal onderaan- aan dat je je digitale tegoed wilt gebruiken.

Lukt het niet? Mail ons dan even voordat je af gaat rekenen. Wij kunnen niet met terugwerkende kracht het digitale tegoed verrekenen.

Je digitale tegoed is verbonden aan het mailadres waar je oorspronkelijk de kaarten op had die geannuleerd zijn. Het digitale tegoed is onbeperkt geldig en niet overdraagbaar.


Weet waar je koopt

Koop theatertickets altijd bij het theater zelf! Pas op voor schimmige (online) wederverkopers.

Het gaat hier om bedrijven die online concert- en theatertickets kopen en deze tickets met veel winst proberen door te verkopen. Ook van voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn! Kijk ook op: www.weetwaarjekoopt.nl.


Wachtlijsten

Bij een uitverkochte voorstelling kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen we telefonisch of per mail contact met je op, zorg dus dat je minimaal je telefoonnummer en mailadres achterlaat wanneer je je inschrijft voor een wachtlijst.


Podium cadeaukaart

Theater Twee Hondjes accepteert en verkoopt de PODIUM Cadeaukaart!

Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een belevenis cadeau. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10 en € 150 is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.

U kunt alleen aan de kassa betalen met de PODIUM Cadeaukaart!


Kortingen

* Soms heeft Theater Twee Hondjes een kortingsactie voor een voorstelling. De kortingsprijs geldt in dit geval enkel op kaarten die binnen de actieperiode worden aangeschaft. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gereserveerde kaarten.