Info theaterkassa

Kopen en reserveren
Tickets voor voorstellingen bij Theater Twee Hondjes koop je op www.theatertweehondjes.nl of aan de kassa. De kassa van het theater is geopend op dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van reguliere voorstellingen. Bij de theaterkassa kun je uitsluitend betalen via de pin.

Kassa is ivm vakantie gesloten van 1 juli t/m 2 september.

Mindervaliden
Ben je slecht ter been en wil je gebruik maken van onze rolstoelplaatsen op de eerste rij, reserveer dan via de kassa en NIET online. Vergeet niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van deze service.

Annuleren, omruilen en ticket kwijt
Toegangskaarten kun je tot 3 uur voor aanvang van de voorstelling annuleren. Voor geannuleerde kaarten ontvang je een digitaal tegoed, er wordt geen geld terugbetaald.

Aan het annuleren van kaarten zijn kosten verbonden:
– Tot drie dagen voor aanvang van de voorstelling: € 2,50 per kaart.
– Drie dagen tot drie uur voor de voorstelling: €5,00 per kaart.
– Kaarten tot €10,-tot drie uur voor de voorstelling: €1,50 per kaart.

Ruilen en/of annuleren kan aan de theaterkassa of door een mail te sturen naar: info@theatertweehondjes.nl

Wanneer een voorstelling door ons wordt geannuleerd of verplaatst krijg je uiteraard wel de mogelijkheid om kosteloos geld terug te ontvangen.

Kaarten kwijt of verloren? Er kunnen kopiekaarten geprint worden. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Dit geldt ook als je het e-ticket niet bij je hebt.

Kaartverkoop vanaf een wachtlijst
Bij een uitverkochte voorstelling kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen, nemen wij telefonisch of per mail contact met je op, zorg dus dat je minimaal je telefoonnummer en mailadres achterlaat wanneer je je inschrijft voor een wachtlijst.

Digitaal tegoed

Indien je door annuleringen uit het verleden nog digitaal tegoed hebt, kun je dit ook gebruiken bij het afrekenen aan de kassa. Dit gaat niet vanzelf, dus geef het zelf aan de kassamedewerker aan indien je je digitale tegoed wil gebruiken. Per ingang van seizoen 24/25 is de geldigheid van je digitale tegoed maximaal 3 jaar. Dit geldt voor het tegoed dat je vanaf dan opbouwt.

Prijzen en cadeaukaarten
De ticketprijzen (m.u.v. verhuur, tenzij anders vermeld) van Theater Twee Hondjes zijn inclusief een consumptie in de pauze of, als er geen pauze is, na afloop van de voorstelling.

Wij accepteren de Theater- en Concertbon en de PodiumCadeauKaart. Tevens zijn wij verkooppunt van de PodiumCadeauKaart.