Algemene info kaartverkoop

Waar ben je naar op zoek?

Klik hier voor meer informatie over de theaterkassa

Klik hier voor meer informatie over online kaartverkoop

Klik hier voor meer informatie over kaarten ruilen en annuleren

Klik hier voor meer informatie over acties en kortingen

Klik hier om contact met ons op te nemen


Openingstijden theaterkassa
Dinsdag t/m vrijdag 14:00 – 16:00

Een uur voor aanvang van een voorstelling


Tickets voor voorstellingen bij Theater Twee Hondjes koop je op www.theatertweehondjes.nl of aan de kassa. De kassa van het theater is geopend op dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van reguliere voorstellingen. Bij de theaterkassa kun je uitsluitend betalen via de pin.


Weet waar je koopt

Koop theatertickets altijd bij het theater zelf! Pas op voor schimmige (online) wederverkopers.

Het gaat hier om bedrijven die online concert- en theatertickets kopen en deze tickets met veel winst proberen door te verkopen. Ook van voorstellingen die nog niet uitverkocht zijn! Kijk ook op: www.weetwaarjekoopt.nl.


Wachtlijsten

Bij een uitverkochte voorstelling kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen, nemen wij telefonisch of per mail contact met je op, zorg dus dat je minimaal je telefoonnummer en mailadres achterlaat wanneer je je inschrijft voor een wachtlijst.


Vriend worden?

In 2005 is de Stichting Vrienden van Theater Twee Hondjes opgericht. Deze stichting heeft als doel Theater Twee Hondjes vanaf de zijlijn bij te staan, in financiële en materiële zin. Eén van de belangrijkste taken van het bestuur van de Stichting is zoveel mogelijk Vrienden voor het theater te vinden. Met hun financiële steun dragen zij bij aan de projecten en speciale apparatuur voor het theater.

In de afgelopen jaren hebben we aangetoond dat door de vele vriendschappen met het theater niet alleen het theater professioneel kan blijven functioneren, maar dat we ook onze Vrienden vele extra’s kunnen bieden. Want de extra’s voor de Vrienden stoppen niet bij de omschreven voordelen. Als Vriend van het theater kun je ook genieten van vele andere voorrechten en extra acties die wij voor je in gedachten hebben.

We hopen van harte dat ook je Theater Twee Hondjes een warm hart wilt toedragen en een (h)echte vriendschap aan wilt gaan met het theater. Je kunt daarbij kiezen een Vriend of een bedrijfsvriend te worden. Welke voordelen en voorrechten de diverse Vrienden in ieder geval hebben kun je lezen in het hoofdstuk “Type Vriend”. Ben je enthousiast geworden? Vul dan het formulier in op de website www.vvtth.nl of neus nog even verder tussen de mogelijkheden.

Wij hopen je als Vriend van het theater te mogen verwelkomen.


Podium cadeaukaart

Theater Twee Hondjes accepteert en verkoopt de PODIUM Cadeaukaart!

Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een belevenis cadeau. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10 en € 150 is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.


Kortingen

* Soms heeft Theater Twee Hondjes een kortingsactie voor een voorstelling. De kortingsprijs geldt in dit geval enkel op kaarten die binnen de actieperiode worden aangeschaft. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gereserveerde kaarten.


Annuleren, omruilen en ticket kwijt

Toegangskaarten kun je tot 3 uur voor aanvang van de voorstelling annuleren. Voor geannuleerde kaarten ontvang je een digitaal tegoed, er wordt geen geld terugbetaald.

Aan het annuleren van kaarten zijn kosten verbonden:
– Tot drie dagen voor aanvang van de voorstelling: € 2,50 per kaart.
– Drie dagen tot drie uur voor de voorstelling: €5,00 per kaart.
– Kaarten tot €10,-tot drie uur voor de voorstelling: €1,50 per kaart.

Ruilen en/of annuleren kan aan de theaterkassa of door een mail te sturen naar: info@theatertweehondjes.nl

Wanneer een voorstelling door ons wordt geannuleerd of verplaatst krijg je uiteraard wel de mogelijkheid om kosteloos geld terug te ontvangen.

Kaarten kwijt of verloren? Er kunnen kopiekaarten geprint worden. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Dit geldt ook als je het e-ticket niet bij je hebt.


Mindervaliden

Ben je slecht ter been en wil je gebruik maken van onze rolstoelplaatsen op de eerste rij, reserveer dan via de kassa en NIET online. Vergeet niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van deze service.


Algemene voorwaarden

In ons theater zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg‐ en Concertgebouw Directies (VSCD) van toepassing: klik hier