Bereikbaarheid

Locatie

Theater Twee Hondjes
Opzoomerlaan 106
3221 AP Hellevoetsluis
0181 310473
info@theatertweehondjes.nl


Route en bereikbaarheid
Theater Twee Hondjes is gevestigd in ‘Cultuurhuis Nieuwe Veste’ aan de Opzoomerlaan 106 in de Vesting van Hellevoetsluis.

Parkeren:
Er zijn in de Vesting 2 parkeerplaatsen op ca. 3 min. loopafstand. De eerste bevind zich aan de Museumkade (gebruik Industriehaven voor uw navigatiesysteem). De tweede bevindt zich aan de achterzijde van het Gemeentehuis, aan het eind van de Opzoomerlaan links. Wij verzoeken je van deze parkeerruimtes gebruik te maken om eventuele overlast voor de buurtbewoners van het theater te voorkomen.

Vanuit Rotterdam:
via A15 en N57. Op de N57 de afslag richting Hellevoetsluis nemen. Bij de stoplichten rechts langs het kanaal. Bij de tweede stoplichten rechtsaf (Amnesty Internationallaan). Rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting Vesting (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) Cultuurhuis Nieuwe Veste en Theater Twee Hondjes.

 

Vanuit Spijkenisse:
via N218 (Groene Kruisweg) langs Geervliet/Heenvliet, linksaf afslag Hellevoetsluis. Bij volgende twee stoplichten rechtdoor, daarna rechtsaf (Amnesty Internationallaan). Rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting Vesting (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) Cultuurhuis Nieuwe Veste en Theater Twee Hondjes.

Vanuit Brielle:
via de Rijksstraatweg doorrijden tot de rotonde. Hier rechtdoor richting Vesting, doorrijden door de Brielse Poort, na ca. 300 meter na de kerk ligt aan de linkerkant het Cultuurhuis/Theater Twee Hondjes, doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) Cultuurhuis Nieuwe Veste en Theater Twee Hondjes.

Vanuit Goeree-Overflakkee:
via de N57 na de Haringvlietbrug rechtsaf richting Hellevoetsluis. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde rechtsaf richting Vesting, doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) Cultuurhuis Nieuwe Veste en Theater Twee Hondjes.

Openbaar vervoer:
Alle bussen in Hellevoetsluis stoppen bij halte Amnesty Internationallaan. Loop richting de rotonde en ga linksaf naar de Rijksstraatweg, door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Cultuurhuis Nieuwe Veste en Theater Twee Hondjes (ca. 15 minuten lopen). In de Vesting zelf stoppen geen bussen.