UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

The Eagles Legacy

One of These Nights

zaterdag 1 maart
20:15 uur
24,50

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Stap binnen in de magie van de legendarische Eagles met The Eagles Legacy en hun adembenemende theatershow “One of These Nights,” die je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. In 2024-2025 brengen ze deze onvergetelijke ervaring naar het theater, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen.

Met verbluffende visuals en meeslepende muziek brengt The Eagles Legacy het allerbeste van The Eagles tot leven. Ze hebben zelfs de finale bereikt in het eerste seizoen van het tv-programma The Tribute, waarmee ze hun uitzonderlijke talent bewezen hebben. Die erkenning brengt nog steeds volle zalen tot stand.

One of These Nights is niet zomaar een concert; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je betoveren door tijdloze hits als Hotel California, Take It Easy en Desperado.

Mis deze unieke kans niet om de muziek van The Eagles te ervaren zoals nooit tevoren. Reserveer nu je tickets voor One of These Nights en laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy. Het wordt een avond vol nostalgie, passie en onvergetelijke muziek.

  • The Eagles Legacy :
  • Bas van de Weijer : gitaar en zang
  • Hijlko Soepboer : toetsen, gitaar en zang
  • Erwin Pijl : basgitaar en zang
  • Gerben Visser : leadzang en gitaar
  • Joep Brouwer : gitaar en zang
  • Jim Schoonderwal : drums

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij