UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

Nederlied Ensemble

Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben

zaterdag 18 januari
20:15 uur
19,50

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Na het grote succes van haar programma “Liedjes die niet mochten” komt het Nederlied Ensemble met een nieuwe verrassende voorstelling. Een programma met de mooiste liedjes van iconische artiesten. Liedjes van grootheden die we nooit mogen vergeten.

Laat je ontroeren, word blij, lach of word getroost door de meest bijzondere liedjes van Ramses Shaffy, Paul van Vliet, Rob de Nijs, Wim Sonneveld, Jules de Corte, Herman van Veen, Jasperina de Jong, Robert Long, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jean Louis Pisuisse, Koos Speenhof, Bram Vermeulen en anderen.

De liedjes zijn niet willekeurig gekozen! Ze komen voort uit de herinneringen en verhalen van onder andere Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Ruud Bos, Stef Bos, Ivo de Wijs, George Groot, Gerard Cox, Joke Bruijs, Karin Bloemen, Jan Boerstoel, Kick van der Veer, Joost Nuissl en Jacques Klöters. Zij hebben allen een liedje ingebracht waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Ook de ensembleleden vertellen een persoonlijk verhaal bij hun liedjes.

Zang: Mieke Bom, Kitty Kieftenbeld, Ingeborg Hairwassers, Bart Steenbeek, Evert de Vries en Marcel Klingeler

Idee & regie: Evert de Vries

Piano: Paul Tijink

Trompet: Marcel Klingeler

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij