UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Muziek

Limelight Sessions

vrijdag 20 september
20:15 uur
15,00

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Een intieme muziekavond overgevlogen uit Engeland. Het idee? Dat je hier als eerste de sterren van morgen kan ontdekken, in een intieme, sfeervolle bezetting in het theater! Dus: als je zin hebt in een betoverende muziekavond met opkomende nationale en internationale artiesten, ga lekker zitten en geniet van de magie van deze storytellers.

De artiesten zijn bekend!! PHILINE, MARNIX EMANNUEL, LIZA LO.

Philine, een Nederlandse singer-songwriter, betovert met haar tedere stem en ontroerende verhalen. Haar debuut-EP ‘so sick of myself’ behaalde meer dan een half miljoen streams. Haar nieuwe EP, gemixt door Matt Wiggins, toont haar groei. Ze trad op met Provinz en BANNERS en haar single ‘green’ stond bovenaan Spotify’s Fresh Finds en Apple Music’s Breaking Singer-Songwriters-lijst.

Marnix Emanuel, zanger, songwriter en producer, maakt tijdloze popmuziek. Zijn debuutsingle “Right Through Me” behaalde miljoenen streams en is inmiddels goud in Nederland. Zijn muziek is te horen in tv-commercials, films, en tijdens uitverkochte shows. In 2024 brengt hij nieuwe nummers uit, met een spannend jaar in het vooruitzicht.

Liza Lo nodigt met haar rauwe zang en eerlijke songwriting luisteraars uit in een wereld van reflectie en rust. Geïnspireerd door artiesten zoals Daughter, Maro en Billie Marten, en gevormd door haar opvoeding in Spanje en Nederland en haar leven in Engeland, creëert ze een unieke fusie van culturele invloeden en persoonlijke ervaringen.

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij