Paddeltje

Zijn hele leven heeft Paddeltje maar één ding gewild: naar zee! Als hij dan scheepsjongen wordt van de beroemde admiraal Michiel Adriaanszoon de Ruyter, kan hij zijn geluk niet op. Maar dat Paddeltje zo veel spannende avonturen zou beleven, had hij niet gedacht!

klik op de afbeelding voor de grote versie van de flyer

Let op: anders dan op de flyer vermeld staat is aanmelden niet langer meer nodig en zijn ouders en grootouders ook van harte welkom. De voorstelling van zondag is komen te vervallen. Gasten die zich hadden aangemeld zijn per mail op de hoogte gebracht.

Paddeltje wandelavontuur en openluchttheaterspektakel.

Kinderen maken onder begeleiding van Johan Been (de schrijver van het boek Paddeltje) een wandeling kriskras door Brielle langs verschillende bijzondere locaties verboden aan zijn leven. Zij beleven de spannende avonturen mee met Paddeltje, de scheepsjongen van Michiel de Ruijter. De tocht gaat langs theaterscenes om op je gemak naar te kijken en leuke activiteiten. We eindigen met zijn allen op het Maarland waar bij de sloepenloods het knallende slotstuk te zien is rondom het schip de Prince Admirael.

De hele middag is geïnspireerd op het boek Paddeltje met aandacht voor het thema vrijheid vroeger en nu.

  1. Voor wie: kinderen van groep 5,6,7 en 8,ouders en grootouders
  2. Wanneer: Zaterdag 8.  Tijden: aanvang 13.30 uur stipt bij de Catherijnekerk, eindtijd 16.00 uur bij het schip de Prince Admirael
  3. Kosten: 0 euro, gratis
  4. Vooraf aanmelden is niet (meer) nodig, kom gewoon op tijd naar de Catherijnekerk en loop gezellig mee!