UitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkochtUitverkocht
Cabaret

Rosa Da Silva

A Vida Rosa

vrijdag 15 december
20:15 uur
20,00

Bestel ticketsMeld je aan voor de wachtrij

Foto door Henri Verhoef

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van deze zoektocht. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Muziek waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zal komen! Je ziet Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

Credits:

Regie: Laurens Krispijn de Boer

Tekst: Tim Teunissen, Rosa da Silva, Peer Wittenbols

Muziek: Sergio Escoda

Muzikant: Sophie Anglionin

Techniek: Rosan van Hoeve DSL Geluid- en Lichtverhuur

Kostuumontwerp: Calle de Hoog

Uitvoering Kostuum: Daan Wieman & Bernadette Kijzers

 

Bestel hier je tickets

Meld je aan voor de wachtrij