vrij 28 apr 2023
20:15 - 22:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 12.50

In samenwerking met Acoustic Stage organiseert Theater Twee Hondjes de Singer-Songwriter avonden Acoustic stage in Concert.

Francesco Daniel treed samen met de Ruben Weverlingband op!

Francesco Daniel
De in 1996 op Tenerife geboren troubadour Francesco Daniel weet sinds 2013, nadat hij de talentenjacht I Want ToBe Famous won, mensen te boeien met zijn eigen energieke liedjes en zorgvuldig uitgekozen covers. Gewapend met zijn akoestische gitaar, voetdrum en met drie EP's op zijn naam is Francesco in staat om telkens weer het publiek mee te voeren naar zijn akoestische rock/pop wereldje!
In juli stond Francesco met veel succes in het SBS 6 programma We Want More waar hij de halve finale behaalde. Francesco brengt muzikale verhalen en liedjes met een boodschap. Van uptempo tot ballads; de muziek van Francesco valt niet in een hokje te plaatsen. Hij stond eerder op grote en kleine podia's waar onder het Big Rivers festival, Tivoli Vredenbrug en trad samen op met o.a. Jannemien Cnossen, Hans Vandenburg en Tim Akkerman. Of het een feestje is, een intieme show vol verhalen of een grote sing along. Ga mee op avontuur met Francesco Daniel!
www.francescodaniel.com

De Ruben Weverlingband
Door de samenwerking met professionele musici, is het mogelijk om een product op maat te leveren voor uw show. Naast dat het stuk voor stuk gezellige gasten zijn, spelen ze ook nog eens op top niveau. We werken met 5 vaste bandleden en daarnaast kunt u de band uitbreiden met extra musici, die uw show nog verder omhoog tillen.
www.rubenweverlingband.com

Prijs is excl. consumptie

U kunt hier uw reactie plaatsen