zat 26 nov 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 21.00

De muziek en het spelen met een band zijn de leidraad in zijn leven.

Van Kooten en de beat, naar het gelijknamige boek dat op 22-02-2022 uitkwam, is een even swingende als openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper van Kooten al vanaf zijn vroege jeugd in bandjes speelt. Hij is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt. In heerlijke tempowisselingen neemt hij u mee op de avontuurlijke reizen die hij en zijn verschillende bands samen maken. Maar als het hoogste podium eenmaal bereikt is, blijkt zijn droom niet te kloppen. Wanneer Kasper jaren later plotseling gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was ik al die jaren aan het doen?

Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling Van Kooten en de beat, waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en één van die zeer muzikale vrienden! Nadat Kasper bijna twee jaar niet kon optreden door de pandemie is het nu tijd om de theaters de beat te laten voelen en beleven.

Van Kooten en de beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.

Beeld: Linda Stulic

Annette van Gammeren

27-11-'22

Wat een heerlijke voorstelling, vol met humor, goede muziek en een mooi verhaal. In zijn verhaal neemt hij je mee terug in de tijd en in zijn droom, hierdoor herleefde ik ook momenten uit mijn eigen muzikale leven. Dank voor de fantastische avond!

Mj de Vries

27-11-'22

Geweldig om weer eens in het theater te zitten, na een paar jaar niet uit te mogen (corona) Wij hebben genoten van kasper !

A. E. W. van Vijfeijken

27-11-'22

Geweldige show. Heel erg genoten. Gitarist was geweldig!!!

Pia Lissone

28-11-'22

Mooie Voorstelling! Kasper van Kooten is muzikaal, grappig, intelligent en eerlijk.Wij hebben genoten van deze muzikale biografie!

A.Stolk

28-11-'22

Mooie voorstelling !

U kunt hier uw reactie plaatsen