zon 20 nov 2022
15:00 - 17:00

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 25.00

The Kilkennys houdt met een ongebreideld enthousiasme de rijke Ierse muzikale traditie levend.

De traditionele Ierse folk- en balladband The Kilkennys weet de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren als ook het jongere publiek aan zicht te binden.
Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld.

De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf 'The Kilkennys' te noemen naar hun geliefde thuis, Kilkenny City.
Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O' Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang).

Beeld: Joke Boer

Ellen

21-11-'22

Erg genoten van deze voorstelling. Zeker omdat het buiten somber weer was. De muziek van The Kilkennys waaide alle somberte weg! Ook bijzonder: de connectie met Pierre Kartner, nooit bij stilgestaan dat hij ook dit soort nummers maakte....

Henk Mol

21-11-'22

Was weer een geweldige avond!!

Jan

21-11-'22

Super gezellig sprankelend optreden

Nederpel

21-11-'22

Geweldige middag. Top muzikanten. Entourage en service heel goed. Personeel erg vriendelijk . Alles klopte om er een geweldige middag van te maken. Dank hiervoor..

Els Groenendijk

21-11-'22

Top! De voorstelling, maar zeker ook jullie gastvrijheid en de sfeer in het theater. Het was een fantastische middag!

Ton

21-11-'22

Een heerlijke afsluiter van de zondag, een optreden van The Kilkennys. Oude Ierse ballades en reels in een moderner jasje gebracht door een viertal getalenteerde en enthousiaste muzikanten.

Leny

21-11-'22

Geweldige muzikanten, mooie stemmen en leuke variatie in de instrumenten.

Hans Zwaanswijk

21-11-'22

Was een geweldig concert op deze druilige zondagmiddag , het enige jammerlijke was dat ook hier weer een einde aan kwam .Genoten van de eerste tot de laatste minuut en in de pauze nog een biertje van de "zaak " waar vind je dat nog ! .De jongens hebben plezier in het maken van muziek en dat straalt er vanaf .In de geest van de lokale pubs van de Ierse westkust waar dit schering en inslag is . Sfeer en gezelligheid troef , Slainthe !!!

Andrea

28-11-'22

Een heerlijke zondagmiddag in uw knusse theater mogen doorbrengen. Van de vriendelijke ontvangst door de gastvrouwen, het concert (voor ons als fans gesneden koek), tot en met het gratis drankje in de pauze. Wij gaan de programmering van de Twee Hondjes in de gaten houden!!

U kunt hier uw reactie plaatsen