zat 22 okt 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 21.50

In de vrolijke sfeer van een klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij.

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen naar het theater, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Beeld: Frank van den Ing

Heleen Klifman

23-10-'22

Wat een feest ! En hebben jullie toch een fijn theater. Genoten van de voorstelling maar zeker ook van de nazit in de foyer met nog een ‘after’ optreden van Gerard e amis. Dank voor jullie gaatvrijheid en dat ik de keuken mocht gebrukken

Fam Jordaan

23-10-'22

Genoten

J Voerman

23-10-'22

Niet de eerste keer dat wij een voorstelling van hem (en zijn gezelschap) zien en het was weer een genot om dit mee te maken

Trudy Spruit

23-10-'22

Het was een geweldige avond en ook de afterparty was de moeite waard!

Trudy Gebuis

23-10-'22

Fantastisch! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jan Blom

23-10-'22

We hebben ervan genoten. Een hele gezellige sfeer met allemaal Franse chansons.

Carla Veen

24-10-'22

Genoten van een geweldig optreden! Top muzikanten! Een avondje uit waar je met een blij gevoel naar huis gaat! Volgend jaar weer!

U kunt hier uw reactie plaatsen