vrij 23 sep 2022
20:15 - 23:30

Grote zaal
Muziek

Prijs € 15.00

KinkSize, speelt het allemaal! The Benzos als voorprogramma.

Kinksize is een sixties/ seventies (pop)rock coverband met een nineties sound. Naast Small Faces, Bob Dylan, Beatles, Golden Earring, Deep Purple, Procol Harum, 10CC, David Bowie, Bob Marley en vele anderen, schuwt Kinksize ook uitstapjes naar Foo Fighters, The Ocean Color Scene en Radiohead niet. Kortom, een bonte verzameling van uiteenlopende stijlen. 

Als support act staat de band the Benzos in het voorprogramma.

De tribune is ingeschoven zodat er een mooie dansvloer onstaat om de heupen los te gooien.

Prijs is excl. consumptie

Trudy Groenrndaal

24-09-'22

Jammer. Jammer. Toen ik de kaarten bestelde was het duidelijk dat het om muziek ging. Had gereserveerde plaats op de 1e rij, omdat ik gehandicapt ben. Krijg ik een dag van tevoren een mail, waarin staat dat er geen stoelen zijn. Ook dat er een voorprogramma is louter voor jongelui. Dat bleek ook uit de aanwezige jongeren op dat moment. Toen eindelijk “ons†programma kwam was er een hele volle zaal met staande mensen. Echt helemaal vol. Als gehandicapte moest ik wel in de foyer blijven zitten

J.W.Sonneveld

24-09-'22

Vraagje, wat heeft het voor nut een zitplaats te boeken en dan de hele avond te moeten staan? Daarentegen waren de Kinksize(s) allemaal steengoed en heb van hun genoten.

U kunt hier uw reactie plaatsen