zat 17 sep 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 19.00

Cabaretier en wiskundige Jan Beuving onderzoekt samen met pianist Tom Dicke alles wat blijft.

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven (tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten. Het volgende doel is blijvende indruk maken.

Beeld: Maartje ter Horst

http://janbeuving.nl/

 

Willemijn Tap-Kleyte

19-09-'22

Wij, mijn man en ik, hebben genoten van een bijzondere voorstelling. Ik bedank dhr. Beuving voor zijn prachtige liedjes. Ik raad iedereen aan deze voorstelling te bezoeken.

Margriet Huiser

20-09-'22

Fantastische voorstelling!

G.Huiser

20-09-'22

Fantastische voorstelling!

Catherine Van Vliet-Saivres

20-09-'22

Langzamerhand zijn wij echte fans van de programma’s van Jan Beuving en pianist Tom Dicke geworden. Na Rotatie zal Restante het publiek opnieuw boeien met de liedjes, verhalen vaak met een privétintje en de muziek. Een knappe voorstelling in het gastvrije Theater Twee Hondjes.

Catherine van Vliet-Saivres

22-09-'22

Genoten van Rotatie en van Restante! Programma’s van Jan Beuving, die je niet onberoerd laten. Fantastisch duo met pianist Tom Dicke 🎶 Beiden zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Voortreffelijke voorstelling die wij aan iedereen die van aktuele thema’s houdt, warm aanbevelen.

U kunt hier uw reactie plaatsen