vrij 26 nov 2021
20:15 - 22:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 12.50

In samenwerking met Acoustic Stage organisteert Theater Twee Hondjes de Singer-Songwriter avonden Acoustic stage in Concert

Voorprogramma - Cas Ronckers
Hoofdprogramma - The Royal Spuds

Cas Ronckers
Cas Ronckers is een singer-songwriter en multi-instrumentalist die in 2013 de jongste 3FM Seroius Talent ooit was.
Ondertussen stond hij al op de Zwarte Cross en deelde hij het podium met o.a. Stevie Ann, Kensington en DeWolff.
Gewapend met camper en gitaar begon hij vorige zomer pas echt aan zijn spirituele en muzikale zoektocht
en ontstond zijn eerste soloalbum dat later dit jaar zal verschijnen.


The Royal Spuds
Een beetje punk, een vleugje goeie oude rockmuziek en heel veel folk deuntjes is wat The Royal Spuds “een feest in stijl” noemen!
Vanaf de start in 2012 zijn The Royal Spuds al bezig met het ontwikkelen van hun eigen muziekstijl. Dit resulteerde in 2 volledige albums en 2 EP's. Met de release van de debuut-EP "Start Your Engines!" introduceerde de band hun recept voor "Spudrock". In de jaren daarna werd deze EP opgevolgd door de studioalbums "Wanted Drunk’ n ’Alive" en "It’s a Fecking Freakshow".
Vlak voor de jaarwisseling in 2018 brachten The Royal Spuds hun nieuwste EP uit, 'Unforgotten Lore'. Deze release werd gevolgd door "The Unforgotten Tour" met shows in kleine en grote zalen. Onvergetelijk was de show in de Melkweg in Amsterdam, waar de band liet zien dat ze weten hoe ze een zaal moeten vullen en een episch 'Spudrock'-feestje kunnen geven.
“Unforgotten Lore” is een nieuw hoofdstuk in de evolutie van deze Zuid-Hollandse band, maar het zal zeker niet het laatste zijn. Of het nu studio, festival of concertlocatie is, deze gasten voelen zich overal thuis. Dus, als je een feestje wilt, dan weet je waar je moet zijn! 

U kunt hier uw reactie plaatsen