zat 14 mei 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 20.00

De enige absurde anti-talkshow van Ronald Snijders & Pieter Jouke waarbij geen doden vallen.

Een theatershow met De Alfabetweter, absurde filmpjes, spraakverwarring en een paar interessante gasten uit uw stad en/of regio voor een interview! Kortom alles wat u gewend was van het roemruchte VPRO televisieprogramma. De Staat van Verwarring kan met recht een cultprogramma worden genoemd. De enige absurde anti-talkshow van Ronald Snijders en Pieter Jouke waarbij geen doden vallen. Een MUST voor elk theater.

Wat u kunt verwachten? 

  • Neologismen,
  • Absurde filmpjes,
  • Spraakverwarring ,
  • Live chats met wildvreemden,
  • En interviews met een aantal interessante gasten uit uw stad en/of regio
 

Pieter Jouke (1973) bekend van Padoem Patsss (BNN-VARA), CQC, Humormarathon voor Cliniclowns in Carré en RenkemaTV, schrijft voor diverse cabaretiers en TV programma’s zoals Zondag met Lubach. Dit seizoen speelt hij alweer zijn zesde cabaretvoorstelling ‘Laars Lappen’ in de theaters. De première is begin februari 2021 in De Kleine Komedie Amsterdam.

Ronald Snijders (1975) is absurdist, schrijver en programmamaker. Zijn meest recente boek is De AlfabetBeter, een woordenboek met 1000 nieuwe, onzinnige woorden dat hij schreef met Fedor van Eldijk. Momenteel speelt hij try-outs van een nieuw theaterprogramma, getiteld ‘Een avond met mij’. Zijn laatste shows waren ‘Groot Succes 2’ (2019) en ‘Welke Show’ (2016), die werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het beste theaterprogramma van dat seizoen. Hij was te zien in het VARA-televisieprogramma Rambam, als tafelheer in DWDD en als finalist in De Slimste Mens.

U kunt hier uw reactie plaatsen

21:00 Hartig Bordje voor 2