don 24 jun 2021
19:30 - 21:00

Grote zaal

Prijs € 0.00
T/m 12 jaar € 0.00

Creatief omdenken leer je zo!

In samenwerking met de Vrijwilligersacademie Voorne organiseert Durf te Dromen voor alle Hellevoeters een inspiratieve avond over leren kijken zonder bril en leren denken met je handen. Durf te Dromen nodigt u graag uit om deel te nemen aan deze interactieve performance op donderdag 24 juni om 19:30 uur in Theater Twee Hondjes. 

Maak kennis met de basis van creatief denken en pas dit toe op elke vraag uit elke sector. Kunstenares Chantal van Heeswijk neemt je mee naar de basis van waarneming, van hieruit komen de antwoorden als vanzelf. In tien jaar docentschap aan de Design Academy Eindhoven heeft zij een methodiek in creatief denken ontwikkeld. Tijdens haar lezing en performance in het theater introduceert zij op een theatrale manier haar methode tot creatief denken en zal zij in interactie het publiek meenemen om op een creatieve manier tot oplossingen komen van vraagstukken die ingebracht worden.

De performance is live vanuit Theater Twee Hondjes te volgen. Kaarten zijn gratis te reserveren. Liever de performance via een livestream volgen? Dan kan! De livestream link vindt u hier

Marianne Heimplaetzer

25-06-'21

Rommelige voorstelling. Zat geen kop en geen staart aan.

J.M.F.Overzee-Ansems

25-06-'21

was zeer verfrissend om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken! Creatief en een mooie zangstem.

Bakker

25-06-'21

ik vond het erg tegenvallen.

U kunt hier uw reactie plaatsen