Dinsdag 15 juni 2021
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • donderdag 24 juni
  • Creatief omdenken

  • Creatief omdenken leer je zo!

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
19:30 uur | € 0,00

Durf te Dromen - Creatief omdenken

In samenwerking met de Vrijwilligersacademie Voorne organiseert Durf te Dromen voor alle Hellevoeters een inspiratieve avond over leren kijken zonder bril en leren denken met je handen. Durf te Dromen nodigt u graag uit om deel te nemen aan deze interactieve performance op donderdag 24 juni om 19:30 uur in Theater Twee Hondjes. 

Maak kennis met de basis van creatief denken en pas dit toe op elke vraag uit elke sector. Kunstenares Chantal van Heeswijk neemt je mee naar de basis van waarneming, van hieruit komen de antwoorden als vanzelf. In tien jaar docentschap aan de Design Academy Eindhoven heeft zij een methodiek in creatief denken ontwikkeld. Tijdens haar lezing en performance in het theater introduceert zij op een theatrale manier haar methode tot creatief denken en zal zij in interactie het publiek meenemen om op een creatieve manier tot oplossingen komen van vraagstukken die ingebracht worden.

De performance is live vanuit Theater Twee Hondjes te volgen. Kaarten zijn gratis te reserveren. Liever de performance via een livestream volgen? Dan kan! De livestream link vindt u binnenkort op www.theatertweehondjes.nl

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Het aftellen is begonnen

Campagne 'Mooier dan ooit' is gestart

LEES MEER

Het interview met technicus

Onlangs werd onze technicus Bouwe Hoekman geinterviewd door het Hellevoeter magazine.

LEES MEER

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen.

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief