Dinsdag 16 juli 2019
 • 0 items

Neem contact met ons op.
 • zaterdag 8 december
 • Een muzikaal eerbetoon aan onze te vroeg gestorven pop-iconen
   

  LAATSTE KAARTEN

  Niet perse naast elkaar zitten? Er zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Reserveren kan telefonisch (0181-310473) of per mail via reserveringen@theatertweehondjes.nl
  Wees er snel bij!

   

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Forever 27

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27 met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. Het leven en markante  anekdotes maar ook de donkere kant van beroemd zijn worden met muziek, verhalen en beeldprojectie tot leven gebracht. Vanzelfsprekend komen ook de rol van drugs, drank en rock-‘n-roll en wat dat voor invloed ze hebben gehad aan bod.  De voorstelling maakt gebruik van historisch filmmateriaal van aangrijpende momenten van. Het 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers.

Kortom: Een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek erbij van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een avond om nooit te vergeten.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Sevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie muzikanten voort.

www.forever27.nl

 

Reacties van bezoekers

Joke van der Kroon

09-12-'18

Top!

Jan

09-12-'18

Heerlijke muziek avond

Hage

09-12-'18

weer een fijne avond gehad

Rinus

09-12-'18

Heerlijk ontspannen avond, genietend van de muziek

Erna de Vries

09-12-'18

Het was een heel leuke voorstelling. Goeie enthousiaste muzikanten. Voor herhaling vatbaar .

Cees en Els

09-12-'18

In één woord GEWELDIG! We hopen echt dat ze vaker naar Hellevoetsluis komen en dan de tribune inschuiven hoor. Net als bij de Celtic Night Out, hahaha!

Plaats een reactie