woe 7 apr 2021
16:15 - 17:15

Grote zaal
Jongerentheater

Helinium on stage presenteert: MAJINJU

Elk jaar maakt een groep enthousiaste leerlingen uit de bovenbouw Havo/Vwo van het Helinium een voorstelling vol theater, dans en muziek, voor kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van de podiumkunstdocenten Marjolijn Breuring, Sheranie Rikkert en Evelijn Makkus. Dit jaar heeft Carmen van de Brug uit VWO 5 het script voor de voorstelling geschreven. Waar gaat de voorstelling dit jaar over:

Vier kinderen, Jesslyn, Dylan, Jack en Nora gaan na schooltijd mee naar het huis van Jesslyn om een nieuwe game te spelen. Maar wat ze niet weten, is dat het niet zomaar een game is, ze worden namelijk in de game gezogen en belanden in de gamewereld waar het spel zich afspeelt. Daar ontmoeten ze Tita Tovenaar. Hij begeleidt de kinderen in het spel. Hij vertelt hen dat ze vijf levels in het spel moeten halen om terug naar huis te kunnen. In het laatste level moeten ze de kwaadaardige Maze verslaan (slechterik) die prinses Peach van de troon verstoten heeft. De kinderen zullen alles in het werk moeten stellen om prinses Peach terug op de troon te krijgen! Maar gaat dat lukken? Weten de kinderen welke persoonlijke skills ze kunnen gebruiken? Wat voor gevolgen hebben de gebeurtenissen op hun vriendschap? Zal het hen ooit lukken de game wereld te verlaten en thuis te komen? Eén ding is zeker, de kinderen maken een groot avontuur mee, waarin ze leren over de waarde van vriendschap en wat hun eigen kwaliteiten/vaardigheden zijn. Ga je mee op avontuur?

Dit jaar is de voorstelling online bij te wonen via een livestream, of terug te kijken! De livestream vindt plaats op woensdag 7 april om 16:15 uur en zal ongeveer een uur duren. 
De livestreamlink vindt u binnenkort hier. 


Concept en performance:
Carmen van de Brug, Jelmer van der Wal, Joshua van Es, Bram van der Have, Yanou Bekker, Tamara de Graaf, Noa van Gelder, Carmen Peters, Jennifer van der Stel, Maxim Pöll, Anouk van Bodegom, Annefleur Maniche, Valérie van der Veen, Iris Ruggenberg, Rick Weerdenburg, Finn van Hall, Lucas Braam, Tycho Kant.


 

U kunt hier uw reactie plaatsen