Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 4 juli
  • Ode aan Paco de Lucia

  • I.v.m met de coronamaatregelen worden uw plekken op de dag van voorstelling toegewezen.

Opslaan in favorieten
21:00 uur

Eric Vaarzon Morel - Ode aan Paco de Lucia

Eric Vaarzon Morel brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meeste virtuoze flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía. In 2014 overleed Paco, maar Eric speelt in zijn theatershow toch samen met hem. Hoe? Via een groot scherm spelen Paco en Eric samen prachtige muziek. En dat op maar liefst vijf verschillende gitaren.
El llanto de la guitarra empieza (de roep van de gitaar begint)….  Al Ataque!

Als vernieuwer binnen de Nederlandse muziek- en theaterwereld brengt gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel met dit programma een ode aan de musicus die hem hiertoe heeft geïnspireerd. Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn voorbeeld heeft gedaan: grensverleggend maar geënt op de traditie, altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie.Koop hier je ticket(s) voor de livestreamLiever live in het theater? Klik dan op het winkelmandje hieronder.


Beeld:  Rijno Boon

www.vaarzonmorel.com
html
https://img.youtube.com/vi/9dbk8xfJy5w/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/9dbk8xfJy5w?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Hans Webbers

05-07-'20

Fijn om weer eens het theater te kunnen bezoeken. Comnplimenten voor de gastvrouwen maar ook voor de techniek want het toneelbeeld bij deze voorstelling was prachtig

Aad van Santen

06-07-'20

Stoelindeling prima georganiseerd. Intiem concert.

Plaats een reactie