Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 5 juni
  • Piet op piano en Nicole op saxofoon

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Piet Westhoeve en Nicole Groenendijk

Piet Westhoeve op piano en Nicole Groenendijk op haar saxofoon geven vrijdag 5 juni om 20:15 uur een optreden via live stream vanuit Theater Twee Hondjes.
Piet Westhoeve verzorgt na zijn studie (orgel, piano en kerkmuziek) aan het Rotterdams Conservatorium vanaf 1980 orgel- en pianolessen op Goeree-Overflakkee. Hij is docent piano aan de Muziekschool GO te Middelharnis en via het Muziekgebouw GO. Hij geeft les en coaching aan kinderen en volwassenen en aan zowel beginners als gevorderden. Piet is actief als concertgever, zowel solo als begeleider bij vele concerten in de regio. Verder is hij verantwoordelijk voor de programmering van het Havenconcert Goedereede en het Klapstoelconcert Goedereede.
Nicole Groenendijk is afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium van Tilburg. Nicole is sinds september 2017 werkzaam als saxofoon docente bij Muziekgebouw GO op Goeree-Overflakkee. In 2019 is Nicole begonnen als docent voor de klas namens Koninklijke Harmonie Ons Genoegen in Vlissingen. Op dit moment speelt Nicole in een aantal ensembles en een orkest.  Ze is actief als sopraan saxofonist bij Kon. Fanfare Apollo te Goedereede.
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie