Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 27 maart
  • ’t is “Bingo” op de Camping

  • GEANNULEERD

Opslaan in favorieten
20:00 uur

GEANNULEERD - Toneelvereniging Gunda - ’t is “Bingo” op de Camping

Theater Twee Hondjes volgt het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend. In gezamenlijk overleg is besloten dat de voorstellingen van Gunda in maart komen te vervallen. Er is helaas geen mogelijkheid deze voorstellingen dit theaterseizoen nog in te halen. Voor meer informatie over de annulering verwijzen wij u door naar gunda.donateurs@outlook.com
Volgend seizoen speelt toneelvereniging Gunda een nieuwe voorstelling op ons podium.

Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten.  Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu een cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog een lang staartje.  Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Het is nu eenmaal zo : “wat je zaait dat zul je oogsten” en dat doet Jos dan ook!
De komedie  “’t is Bingo op de Camping” werd geschreven door  Evelien Evers.

Kaarten à €7,50 te bestellen via:  gunda.donateurs@outlook.com
Toneelvereniging Gunda speelt ook voorstellingen op zaterdag 21 maart en zaterdag 28 maart. Deze voorstellingen zijn uitverkocht.
Deze voorstellingen vinden plaats op basis van verhuur en vallen daardoor buiten de reguliere kaartverkoop en acties van het theater.
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie