Woensdag 26 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • woensdag 24 april
  • Aadje Piraatje in gevaar 2+

  • Ga op reis met Aadje Piraatje.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Ton Meijer - Aadje Piraatje in gevaar 2+

Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. We doen een zeebeen oefening op muziek van Richard Wagner. Het eerste verhaal dat Ton zingt gaat over het knippen van Aadje zijn haren. Iedereen mag tijdens het lied de haren van zijn buren knippen. Daarna volgt het dramatisch hoogtepunt want Aadje is ziek en zal een heel vies drankje moeten drinken om er weer bovenop te komen. Nadat Ton dit drankje heeft gedronken is het de beurt aan de kinderen in de zaal om te spelen dat ze hoofdpijn hebben en op het toneel een glaasje zaagvissen maagzuur te drinken. Hierna gaan we op zoek naar een schat maar komt Aadje al snel onder het zand terecht.

Aan aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scene na uit “de scheepsjongens van Bontekoe”.

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; ‘Aadje Piraatje in gevaar". Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma.

www.tonmeijer.comBeeld: Sieb Posthuma

 

html
https://img.youtube.com/vi/MY6tx7Ni4jY/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/MY6tx7Ni4jY?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie