Woensdag 26 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 9 februari
  • Winnaar The Clash of the Cover Bands 2017 komt naar Hellevoetsluis!

    UITVERKOCHT

    Alle kaarten voor In the name of zijn verkocht. Wilt u op de wachtlijst? Bel 0181-310473 of mail ons reserveringen@theatertweehondjes.nl

     

Opslaan in favorieten
20:15 uur

In the name of...

Met heel hun hart kruipen Peter, Brian, Richard en Hans in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen. Een U2 tributeband die net als het origineel, elk optreden alles geeft alsof het haar laatste is! Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

www.inthenameof.nlBeeld: Artists & Bands Booking Agency

html
https://img.youtube.com/vi/zL7Ls6Hh1RE/1.jpg
In the name of
https://www.youtube.com/embed/zL7Ls6Hh1RE?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

rinie klanderman

10-02-'19

Een fantastische show

rinie klanderman

10-02-'19

Een fantastische show

Roland

10-02-'19

De band speelde de nummers van U2 schitterend. Alleen jammer dat de lichten soms recht in publiek richt waren. Voor mensen met bijvoorbeeld een hersenletsel is dit behoorlijk moeilijk. Maar het was een mooi optreden en respect voor de drummer.

K vd Veen

10-02-'19

Muzikale avond, hoewel een wat luidruchtige groep veel er doorheen riep en schreeuwde. Ook het gebruik van de smartphones was irritant. De groep zelf imiteerde U2 prima overigens.

Veth

10-02-'19

was echt goed en publiek werd er ook echt bij betrokken. toppers

Joke van der Kroon

10-02-'19

Genoten!

Plaats een reactie