Woensdag 26 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 19 januari
  • Viento Zonda

  • Laat u mee voeren op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.

    Zomer in hartje winter...

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal - Viento Zonda

'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken; als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Dankzij zijn uitzonderlijke muzikaliteit EN zijn innemende persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres dwars door elkaar, en heeft dan ook uiteenlopende bewonderaars als zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.
 
Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Winnaar van o.a.: vijf Edisons, de Boy Edgar Prijs en de Gouden Notenkraker. Hij heeft gespeeld over de gehele wereld met zowel pop, jazz en wereld-muziek , kamermuziek ensembles, big bands en klassieke orkesten.
 
Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende begon hij met piano spelen. In 1989 kwam hij naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij heeft met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samengewerkt. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble.

www.ericvloeimans.nl
 

Beeld: Merlijn Doomernik
 

Interview met Eric Vloeimans

Lees het interview met Eric Vloeimans in het nrc hier


 

html
https://img.youtube.com/vi/0zvt_PHJEHo/1.jpg
Optreden Podium Witteman
https://www.youtube.com/embed/0zvt_PHJEHo?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Harm en Ilene Gruis

20-01-'19

Wondermooie voorstelling

Gerda Reijtenbagh

20-01-'19

erg naar onze zin gehad

Plaats een reactie