Donderdag 20 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 21 december
  • Dromers

  • GEANNULEERD

    Door omstandigheden is deze voorstelling helaas geannuleerd. Heeft u kaarten, dan nemen wij contact met u op via e-mail of telefoon, mits deze gegevens beschikbaar zijn.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Anke Timmer en Esmay Usmany - Dromers

Esmay Usmany en Anke Timmer ontmoetten elkaar op het conservatorium. Dat er tussen de twee vriendschap zou ontstaan, lag niet meteen voor de hand. Waar de één door het leven fladderde, nam de ander liever een weloverwogen besluit. Waar de één koos voor de man, koos de ander voor de vrouw. Een inloopkast vol kleren tegenover broekie, shirt en gympen. Maar wat nou als blijkt dat juist hun verschillen de muziek maakt? Hun verhalen daardoor rijk! Twee dromers dromen dezelfde regenbogen in gedachten. Jos Otters begeleidt de dames met zijn basgitaar.
 
Esmay Usmany toerde samen met Fred Delfgaauw door de Nederlandse en Belgische theaters. De daarop volgende seizoenen was ze te zien met haar voorstelling “Niets is wat het lijkt”. Haar producties kenmerken zich door.
 
www.esmayusmany.com
 
Anke timmer, uitgerust met rood haar, houthakkersblouse, een gitaar en vele liedjes (doorgaans over de liefde). Een authentiek, helder en persoonlijk geluid kenmerkt haar stijl van zingen, spelen en schrijven. Anke debuteert in 2018 met haar eerste Nederlandstalige EP. Gezien bij DWDD.
 
www.anketimmer.nlBeeld: Stefan van Ruijven

“ …“pakkende monologen en herkenbaar poëtische luisterliedjes”… “ (AD)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie