Woensdag 21 april 2021
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Wat bieden wij u?

U kunt onze ruimten huren op die manier zoals u dat wenst; alleen een vergaderzaal, de theaterzaal met foyer tot en met het gehele theater inclusief catering en een door u uitgekozen voorstelling.

Cultuurhuis Nieuwe Veste is een compleet, modern gebouw met alle denkbare faciliteiten voor workshops, trainingen, presentaties, lezingen, vergaderingen, uitvoeringen etc. Bij Theater Twee Hondjes kunt u terecht als u hier gebruik van wilt maken.

Alle zalen zijn uitgerust met hoogwaardige technische installaties op gebied van licht en geluid. Vanzelfsprekend is er professionele presentatieapparatuur aanwezig zoals flip-overs, beamer etc. Een uitgebreide technische lijst van de aanwezige installaties en apparatuur sturen wij u graag toe. Het theater is goed toegankelijk voor minder validen en heeft in de directe omgeving goede, gratis parkeergelegenheid. Overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van Hellevoetsluis zijn ruim voldoende aanwezig.

Indien u wenst dragen wij zorg voor de bar. Daarnaast werken wij met een cateraar, waardoor bijna alles mogelijk is. Liever uw eigen catering? Dat is geen probleem.

Meer weten over de verhuurmogelijkheden binnen Theater Twee Hondjes of direct een ruimte reserveren. Kijk dan op www.cultuurhuisnieuweveste.nl/verhuur