Voor een onbezorgd avondje uit verzoeken wij u het volgende:
 
Komt u alstublieft op tijd. Na aanvang van de voorstelling is toegang tot de theaterzaal (vaak) niet meer mogelijk. Te laat komen geeft geen recht op restitutie van uw gekochte kaarten.
 
Consumpties. U kunt voor aanvang en na afloop van de voorstelling een kopje koffie of een drankje drinken in de foyer. Consumpties mogen niet mee de theaterzaal in.
 
Het registreren van de voorstellingen in welke vorm dan ook (audio, video, film, foto’s) is niet toegestaan.
 
Mobiele telefoons moeten worden uitgeschakeld. Dient u bereikbaar te zijn, laat ons dit dan weten, dan proberen we daarvoor een regeling te treffen.
 
Mindervalide. Het theater is goed toegankelijk voor mindervalide. Indien u gebruik maakt van een rolstoel verzoeken wij u dit te melden bij uw reservering, zodat wij een plaats voor u kunnen vrijmaken in de zaal.
 
Slechthorenden. Ons theater beschikt over gratis voorzieningen voor slechthorenden. Bezoekers die van dit systeem gebruik willen maken kunnen zich voor de voorstelling melden bij de kassa.
 
Meet & Greet. Bij de meeste voorstellingen komen de artiesten nog naar de foyer waar u hen kunt ontmoeten. Soms kunt u ook een gesigneerd(e) cd, dvd en/of boek kopen.
 
Garderobe. Er is een onbewaakte garderobe aanwezig. Met het oog op calamiteiten verzoeken wij u vriendelijk uw jas niet de theaterzaal mee in te nemen.
 
Acties. Wanneer er een tussentijdse actie is, kunnen wij geen korting geven op eerder gekochte kaarten.
 
Actuele informatie. Voorstellingen kunnen verplaatst worden naar een andere datum, de inhoud kan wijzigen en ook artiesten in een voorstelling kunnen wisselen. De brochure wordt al in het voorjaar samengesteld en op dat moment zijn de programma’s van de artiesten vaak nog niet af. Alle voorstellingen en activiteiten worden aangekondigd op de websites, in de regionale en lokale bladen en op sociale media. Als het nodig is informeren we u graag per post, telefoon of e-mail. Daarom vragen wij u bij uw reservering om uw NAW-gegevens.
 
Symbolen
Tevens wijzen wij u op het gebruik van de volgende symbolen:

  Er is geen tribune in de zaal maar wij zorgen voor voldoende zitplekken in de zaal en foyer.

  Er is geen tribune in de zaal en er zijn beperkte zitplaatsen.Foto: Jaap Reedijk