Woensdag 16 januari 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Kaartverkoop

Kopen en reserveren
Tickets voor voorstellingen bij Theater Twee Hondjes koopt u op www.theatertweehondjes.nl of aan de kassa. De kassa van het theater is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 en vanaf een uur voor aanvang van reguliere voorstellingen. Liever reserveren? Dat kan telefonisch of via mail: 0181-310473 of reserveringen@theatertweehondjes.nl. De reservering blijft 14 dagen geldig en niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop.
 
Mindervaliden
Bent u slecht ter been en wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen op de eerste rij, reserveer dan via de kassa en NIET online. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van deze service.
 
Annuleren, omruilen en ticket kwijt
Toegangskaarten kunnen tot één week voor de voorstelling worden geannuleerd of omgeruild worden voor kaarten van een andere voorstelling of een digitaal tegoed. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Er wordt geen geld terugbetaald. Indien een voorstelling vervalt kunt u uw kaarten binnen 14 dagen zonder kosten omruilen voor een andere voorstelling, een digitaal tegoed of uw geld terugkrijgen.
 
Kaarten kwijt of verloren? Er kunnen kopiekaarten geprint worden. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Dit geldt ook als u uw e-ticket niet bij u heeft.
 
Prijzen en cadeaukaarten
 De ticketprijzen (m.u.v. verhuur, tenzij anders vermeld) van Theater Twee Hondjes zijn inclusief een consumptie in de pauze of, als er geen pauze is, na afloop van de voorstelling.
 
Bij sommige voorstellingen staan twee prijzen vermeld. Voor houders van een CJP pas, Bibliotheekpas, Rotterdampas en 65-plussers geldt de tweede prijs bij dit programma, m.u.v. de jeugdvoorstellingen. Voor alle kortingen geldt dat de betreffende pas bij het afhalen van de kaarten moet worden getoond. Voor de 65+ korting moet u een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen.
 
Wij accepteren de Theater- en Concertbon en de PodiumCadeauKaart. Tevens zijn wij verkooppunt van de PodiumCadeauKaart.
 
Bestelt u via internet en wilt u (deels) betalen met theaterbon, tegoedbon of een Podium Cadeaukaart dan betaalt u in eerste instantie het volledige bedrag. Stuur de bon/cadeaukaart binnen 14 dagen nadat u uw kaarten heeft besteld en betaald, naar Theater Twee Hondjes, Postbus 22, 3220 AA Hellevoetsluis, t.a.v. de kassa. Vermeld uw reserveringsnummer, naam, volledige adres en bankrekeningnummer. Het tegoed wordt dan op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten. Opsturen van theaterbonnen of kaart geschiedt op eigen risico.
 
Kaartverkoop vanaf een wachtlijst
Bij een uitverkochte voorstelling kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Als u kaarten krijgt aangeboden vanaf de wachtlijst dienen deze minimaal twee dagen voorafgaand aan de voorstelling te worden opgehaald. Mocht u op de dag van de voorstelling kaarten aangeboden krijgen, dan dienen deze kaarten uiterlijk 3 kwartier voor aanvang te worden opgehaald. Niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop.