Woensdag 21 april 2021
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Kaartverkoop

Door de aangescherpte coronamaatregelen is Theater Twee Hondjes t/m 31 maart 2021 gesloten.

Kopen en reserveren
Tickets voor voorstellingen bij Theater Twee Hondjes koopt u op www.theatertweehondjes.nl of aan de kassa. De kassa van het theater is geopend op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van reguliere voorstellingen. Liever reserveren? Dat kan telefonisch 0181-310473 of via mail reserveringen@theatertweehondjes.nl. De reservering blijft 14 dagen geldig en niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop.
Bij de theaterkassa kunt u uitsluitend betalen via de pin.
 
Mindervaliden
Bent u slecht ter been en wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen op de eerste rij, reserveer dan via de kassa en NIET online. Vergeet niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van deze service.
 
Annuleren, omruilen en ticket kwijt
Toegangskaarten kunnen tot één week voor de voorstelling worden geannuleerd of omgeruild worden voor kaarten van een andere voorstelling of een digitaal tegoed. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Er wordt geen geld terugbetaald. Indien een voorstelling vervalt kunt u uw kaarten binnen 14 dagen zonder kosten omruilen voor een andere voorstelling, een digitaal tegoed of uw geld terugkrijgen.
 
Kaarten kwijt of verloren? Er kunnen kopiekaarten geprint worden. Voor deze service berekenen wij € 2,50. Dit geldt ook als u uw e-ticket niet bij u heeft.
 
Prijzen en cadeaukaarten
De ticketprijzen (m.u.v. verhuur, tenzij anders vermeld) van Theater Twee Hondjes zijn inclusief een consumptie in de pauze of, als er geen pauze is, na afloop van de voorstelling.
 
Wij accepteren de Theater- en Concertbon en de PodiumCadeauKaart. Tevens zijn wij verkooppunt van de PodiumCadeauKaart.
 
Kaartverkoop vanaf een wachtlijst
Bij een uitverkochte voorstelling kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Als u kaarten krijgt aangeboden vanaf de wachtlijst dienen deze minimaal twee dagen voorafgaand aan de voorstelling te worden opgehaald. Mocht u op de dag van de voorstelling kaarten aangeboden krijgen, dan dienen deze kaarten uiterlijk 3 kwartier voor aanvang te worden opgehaald. Niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop.