Dinsdag 31 maart 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 1 mei
  • Theatertour 2019/2020 'Altijd zo gegaan'

  • GEANNULEERD

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Sjors van der Panne - Theatertour 2019/2020 'Altijd zo gegaan'

In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus kan deze voorstelling geen doorgang vinden op de geplande datum. Bezoekers van deze voorstelling ontvangen bericht.

De zanger overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al verdiend, door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson Alliance Française in 2008.
Tijdens deze nieuwe tour zullen Sjors en zijn vaste muzikanten het publiek verrassen met de nodige humor, persoonlijke anekdotes, maar bovenal met véél nieuw werk.
Samenwerkingen met o.a. Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Ton Snijders, Jan Dulles, Frank Boeijen en Diggy Dex resulteren in een compleet nieuw en passend repertoire. En natuurlijk zullen de prachtige unieke vertolkingen van bekende Nederlandstalige klassiekers ook dit keer niet ontbreken.
Om de woorden van Liesbeth List nog maar eens aan te halen: “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder.”
Beeld: Bas Hermsen

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie