Vrijdag 22 februari 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 8 maart
  • Filmavond

  • Feestelijke filmavond voor het goede doel!

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:00 uur | € 17,50

Soroptimistclub - Filmavond

Op vrijdag 8 maart organiseert Soroptimistclub Voorne Putten Rozenburg een feestelijke filmavond voor de Stichting Vrienden van de Plantage in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. Iedereen is van harte welkom om zich mee te laten slepen in de jonge jaren van Coco Chanel.

De film
Coco Avant Chanel vertelt over de vroege jaren van Coco Chanel, naar het boek L'Irrégulière ou mon itinéraire Chanel van schrijfster Edmonde Charles-Roux. Het is het verhaal van een arm weesmeisje dat terecht komt in de mondaine wereld van de Parijse high society. En daar valt ze op door haar eigenzinnige smaak in kleding… Bijzonder smaakvolle vertelling, stijlvol en elegant als de modeontwerpster zelf.

Het doel
De Stichting Vrienden van de Plantage is op zoek naar sponsoren voor het aanleggen van een belevingstuin bij De Plantage in Brielle. De belevingstuin is een plek waar, met name demente, bewoners van De Plantage actief en passief de omgeving kunnen “beleven”. Bijvoorbeeld door tuinieren, een wandeling, op een bankje te luisteren naar de vogels, etc.
 
Mis het niet! Koop nu je kaarten en zoek alvast je meest stijlvolle outfit erbij. Onze kledingtip: zwarte kleding en een parelketting (of armband, oorbellen).


 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Vacature directeur

Cultuurhuis Nieuwe Veste zoekt een directeur!

LEES MEER

Nieuwe openingstijden kassa

De openingstijden van de theaterkassa zijn gewijzigd

LEES MEER

Opknapbeurt Opzoomerlaan

De Opzoomerlaan krijgt een nieuw uiterlijk

LEES MEER

Opknapbeurt Cultuurplein

Bereikbaarheid Opzoomerlaan en theater tijdens de werkzaamheden

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief