Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 29 mei
  • Lizzy V live vanuit Theater

Opslaan in favorieten
20:15 uur
  • vrijdag 29 mei
  • Lizzy V live vanuit Theater

Opslaan in favorieten
20:15 uur
  • vrijdag 29 mei
  • Lizzy V live vanuit Theater

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Lizzy V

Lizzy V (Lisanne Veenendaal) is een Nederlandse artiest en songwriter. Ze groeide op met gescheiden ouders in Rozenburg en Rockanje Zuid-Holland.

Lizzy begon met het schrijven van liedjes toen ze 12 jaar oud was. Ze wilde graag meedoen met het Junior Songfestival en datzelfde jaar kwam ze bij de top 80 van de selectie. Vanaf dat punt wist ze dat muziek haar ding was en wilde ze niets liever dan een leven vol muziek.

Na jaren zanglessen te volgen bij de lokale muziekschool wilde ze studeren op het Conservatorium. Na 2 vooropleidingstrajecten bij de ACRA in Tilburg en DSOPM in Amsterdam kwam ze echter tot de conclusie dat ze het wiel zelf wilde gaan ondervinden.

In 2015 won zij haar eerste award als “Gigstarter Artiest van het Jaar” bij het boekings platform Gigstarter. Mede dankzij deze titel stroomde de boekingen binnen waardoor zij vanaf dat punt zich fulltime bezig kon houden met muziek.

Niet veel later kwam zij Louis Henry Sarmiento tegen van Sonic Vista Studios Ibiza die daar samenwerkt met artiest zoals Lady GaGa, David Guetta en nog tientallen wereldsterren meer. Ze besloten samen te gaan werken aan nieuwe muziek en hij wilde graag helpen om Lizzy naar een hoger niveau te tillen. Ze werkte samen aan haar eerste releases “Faces” en “Out of Time” waarmee ze aandacht kregen van magazines zoals Headliner Magazine en wat airplay vergaarde op nationale radio 3FM bij Giel.

Na haar eerste kleine tourtjes in Amerika en Ibiza speelt ze nu shows over heel de wereld. En nu ze zich een NAMM artist mag noemen is ze gaan focussen op de ontwikkeling van haar eigen muziek. Haar nieuwste nummers zijn geschreven en opgenomen in Stockholm waar ze samen werkt met prestigieuze producers en songwriters Peter Kvint, Mattias Lindblom, Tania Doko en Marcus Lindberg aan haar nieuwe releases.

“De groei van mij als persoon is prachtig te horen in mijn muziek door de jaren. Ik ben onwijs trots om ondertussen met een A-team te mogen werken aan mijn muziek en me samen met hun mijn ontwikkeling nóg harder zien groeien. Ik ben onwijs dankbaar voor alle steun van iedereen waardoor ik op dit punt heb mogen komen en mijn droom nu écht kan leven.”

 
html
https://img.youtube.com/vi/luKiYjr2RRw/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/luKiYjr2RRw?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie