Maandag 13 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 25 april
  • Hoge Noot

  • GEANNULEERD
     

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Maartje & Kine - Hoge Noot

In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus kan deze voorstelling geen doorgang vinden op de geplande datum. Bezoekers van deze voorstelling ontvangen bericht.

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.
Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij. “Hoge Noot” is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de “Groninger Rhapsody”, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” (★★★★ Theaterkrant)


Beeld: Corne van der Stelt


www.maartjeenkine.nl

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie