Woensdag 21 april 2021
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 20 maart
  • Now is the time

  • Op het puntje van je stoel luisteren naar parels van songs uit Ierland

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Danny Guinan - Now is the time

Onder de muzikale begeleiding van één van de muzikanten van Odreams, speelt Danny Guinan nieuw eigen werk tijdens het livestreamconcert op zaterdag 20 maart. 

Guinan is een singer-songwriter met een lange staat van dienst. Na een succesvolle periode als frontman van de Ierse band Speranza verhuisde hij naar Nederland om een solocarrière te beginnen. Diverse albums later en na veel te hebben getoerd in Europa, de VS en Azië, stapte Guinan uit de schijnwerpersom zich volledig te focussen op het schrijven van nieuw materiaal.

Danny Guinan’s nieuwste pennenvruchtenzijn binnenkort te horen ophet nieuwe albumNow is the timedat later dit jaar verschijntop deM.A.R.S Worldwidelabel. Hij wordt begeleid door Ed Veltrop op piano (O’Dreams, Wally Page, Van Vollenhoven),bassist Ray-Edgar Duyns (Cloudmachine),drummer Leon Klaasse (Powerplay, The Analogues, The Pilgrims, Hadewych Minis) en guitarist Glenn Schwarzer (Michael Prins, Alain Clark). De strijkersarrangementen werden gecomponeerd door Bart Wagemakers (Exalto Studio’s) en uitgevoerd door The Magic Strings. 

Livestream is gratis te volgen. 

De link naar de livestream vindt u binnenkort hier

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Het interview met technicus

Onlangs werd onze technicus Bouwe Hoekman geinterviewd door het Hellevoeter magazine.

LEES MEER

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen.

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief