Dinsdag 14 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 26 januari
  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio

Opslaan in favorieten
13:30 uur
  • zondag 26 januari
  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio

Opslaan in favorieten
13:30 uur

Open Podium Hellevoetsluis

26 Januari 2020 Is de eerste editie van het open podium van het nieuwe jaar. Een gezellige middag vol poëzie, verhalen en muziek, gratis toegankelijk voor wie dit wilt zien en horen.
Inloop: 13:00 & Start: 13:30

De middag zal ingeleid worden door Angelo van Bebberen en Erik de Hulster.
Zingen is voor dit duo als adem halen het is datgene waar Angelo en Erik het meest van genieten. Muziek van de jaren 70,80,90  dragen de voorkeur.
Angelo is van alle markten thuis. Als hij niet zingt klimt hij op zijn schrijversstoel en dicht hij erop los.
Erik luistert ook huwelijksmissen op, heeft gezongen in operakoren en popkoren en musicals. Zingen is zijn tweede natuur.

Wouter Fornara dichter uit Schiedam, zijn werk is een bonte verzameling van grappige, uitdagende gedichten. Verdraaide sprookjes en eigengereide vertalingen en teksten die je tot nadenken stemmen. Deze dichter komt 26 Januari weer terug naar Hellevoetsluis om het publiek te verblijden met zijn repertoire.

Addo Koning is een dichter vanuit Spijkenisse en houd zich al 30 jaar bezig met de Poëzie.
Zijn gedichten zijn gericht op alledaagse situaties. Zijn gedachten op papier geschreven, maken hem tot een bijzondere dichter. Die een kijkje geven in hoe hij het leven, beleeft.

Adrieana
Ik heb haar leren kennen in de bibliotheek. Ze heeft een fijne rustige stem. Deze van Zeeuwse afkomstige dame is 72 jaar. Dat had ik echt niet verwacht!
Schrijven doet zij al vanaf de middelbare school maar sinds haar pensioenering in 2010 is ze serieuzer aan de slag gegaan. Samen met Dirk Wuister heeft ze een kroniek geschreven over Spijkenisse en samen een verhalenbundel onder de naam “Zinnenspinsels”.

Erwin “the Librarian”
Nadat Erwin de HBO Opleiding heeft afgerond in bibliotheek en documentatie kreeg hij in 1989 een aanstelling als ‘librarian’ bij een groot internationaal offshore-bedrijf. Vandaar de naam. Dat Arnold Schwarzenegger een filmrol had in 1980 als Conan the Barbarian hielp natuurlijk ook mee. Na omzwervingen bij advocatenkantoren, begon hij in 2017 te schrijven. Een mooi boekje en pennen waren gekocht. Rotterdam en Rotterdammers zijn, zijn inspiratie- en transpiratiebronnen want het zweet breekt je af en toe uit tussen de hoogbouw. Er zijn zelfs toeristen gesignaleerd in de stad. Daarnaast kan hij zich verbazen over het kleine, innerlijke strijd, katten en uiteraard de liefde. Dezelfde verwondering wilt hij graag delen en heeft zich gestort op hoe je in gedichten met taal kunt spelen.
 
Stefan “Lakota”
De 28 jarige rapper uit Spijkenisse, rapt vanaf zijn 13e. Zijn songteksten omschrijven zijn gevoel en hartzeer. Hij kan werkelijk zijn hart uitstorten in zijn muziek. Ik kan wel zeggen dat ondanks een stop van een x aantal jaar hij zijn passie weer vol goede moed heeft opgepakt.

Jeroen Sloof
Deze dichter heeft mij werkelijk versteld doen staan, als Jeroen op het podium staat neem hij u mee in zijn wereld van poëzie. Werkelijk prachtig hoe Jeroen uit het hoofd zijn eigen geschreven gedichten voordraagt. Hij is erg vocaal en heeft de microfoon zeker niet nodig. Kortom niet alleen dichter maar ook echt een “entertainer”.
Sinds kort is zijn eigen boekje te koop “Passages van een passerende dagdroompassagier”

Patricia van Lingen
Dichteres uit Maassluis haar inspiratiebron voor gedichten is het verhaal van de medemens. Hun beleving, hoe ze staan in het leven. Ontdekken welke kwaliteiten in hun besloten liggen. De mysterie van het leven doet haar verwonderen.

Constant “de constante factor”
U kunt niet om hem heen deze charmante dichter en verhalenverteller. Komt altijd met nieuwe verhalen die deels uit zijn eigen leven gegrepen zijn met een rijke fantasie. Gevuld met drama en humor, ontroering en een lach met veel traanvocht. Altijd neemt Constant  het publiek visueel mee naar een positief slot.

Rik van Boeckel
Deze vrolijke man brengt iedereen een lach op zijn gezicht. Daar waar ik nog niet bekend was met percussie instrumenten die hij bespeelt heeft hij zeker een plekje verdient op het open podium van het theater. Rik is te vinden op Youtube en promoot zijn eigen boekjes met cd “beweeg als een strateeg”.
Ik ben fan.

 
Meer informatie, of optreden? Stuur dan een mailtje naar Suzanne via suzannezantman@hotmail.comFoto: Patrick Blonk

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie