Dinsdag 14 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 27 oktober
  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio.

Opslaan in favorieten
13:30 uur
  • zondag 27 oktober
  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio.

Opslaan in favorieten
13:30 uur

Open Podium Hellevoetsluis

Het Open Podium Hellevoetsluis vindt op zondag 27 Oktober weer plaats in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, in het Theater Twee Hondjes.
Deze editie bestaat weer uit een mooie balans tussen gedichten en muziek voor een inspirerende herfst zondagmiddag. Dus kom gratis genieten van muziek, dicht en kunst. Het cultuurhuis is open vanaf 13.00 uur. De aanvangstijd is 13:00 uur en om 15:40 uur is het Open Podium ten einde. Het geheel is weer in handen van Els Huurman, die alle onderdelen naadloos aan elkaar heeft gesmeed tot één prachtig geheel.

Tijdens dit Podium Dichters: Ben Wesdijk, Azar Tishe, Addo koning, Constant Schorel (verhalen verteller) en José  van Zutphen.We gaan genieten van zangers Eddy Rosengarten en Herman Belgers!!!
Ben Wesdijk ziet een gedicht als een experiment en schrijft over ongeveer alles wat hij waarneemt, leest of ziet. De lezer probeert hij in de gedichten mee te nemen. Spelen met woorden en zinnen is zijn liefhebberij. Niet alleen het thema water komt aan bod, maar ook de dood, de hemel, liefde en humor.
Azar Tishe is een Koerdisch-Perzische schrijver en dichter. Haar gedichten gaan veelal over liefde, de zoektocht naar jezelf en haar ervaringen als vrouw in een vreemd land. In haar gedichten hoor je de Iraanse dichttradities doorklinken. Azar Tishe publiceerde onlangs haar eerste Nederlandse gedichtenbundel Reiziger. Haar tweede gedichtenbundel ; Ontmoeting is een geleden uit. Het bundel “Ontmoeting” is en samenwerking met Christa Kruger (kunstenares) en haar.
Constant Schorel is een verhalenverteller en treedt ook graag op een  podium voor muziek en poëzie. Zijn verhalen zijn zeer verrassend en daardoor erg boeiend om naar te luisteren.

José van Zutphen: “Van haiku tot Spoken Word, voor jong tot oud, van zwart tot wit en alles wat ertussen kleurt”.
Zij schrijft al vele jaren poëzie, treedt regelmatig op met andere dichters en singer songwriters op festivals door het land en op verschillende andere podia. In de loop der jaren heeft ze voor haar poëzie enkele prijzen mogen ontvangen. Inmiddels zijn er door haar zes bundels en een CD uitgegeven.

Addo  koning dichter in hart en ziel . Schrijf wat hij voelt en denkt. Mooie gedichten die een ieder raakt!!


Zanger Eddy Rosengarten
Eddy is geboren in Rotterdam en startte op zijn 16e jaar met zijn muzikale carriere.
Eerst als leadzanger in diverse formatie’s waar hij soul, blues, top 40 etc. ten gehore bracht. Hij heeft met diverse grote artiesten op het podium gestaan Anita Meyer, Lee Towers, Imca Marina, Donna Linton, Nico Haak, Guys and Dolls etc.
Op het podium is hij pas in z’n element.
De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Eddy tot een groot feest.
Solo:
In 1996 is Eddy begonnen als countryzanger/entertainer. Hij startte onder de naam “LONGRIDER” bij John de Mol Productions, vervolgens Endemol Entertainment en Chiel van Praag Intershow etc. Tevens heeft hij jaren een country line-dance school gehad, waar hij met veel plezier les gaf. Tijdens zijn optreden kan het publiek ook een country-line dans leren, wanneer daar behoefte aan is.
Sinds 2005 treedt hij op onder de naam “Eddy van Rosengarten”.


Herman Belgers zal ook weer mooie zelf geschreven liedjes ten gehore brengen. In zijn ruim honderd nummers tellende repertoire speelt ook de natuur een belangrijke rol. Hij zoekt de diepte van het gevoel, maar gaat satire, het cabareteske niet uit de weg. Dat maakt het bijzonder om hem mee te maken.


De mix van gedichten en muziek door deze mooie persoonlijkheden is zeker de moeite waard om te komen beluisteren. Dus zet in uw agenda zondag 27 Oktober 2019. Van harte welkom in het Theater.Meer informatie, of optreden? Stuur dan een mailtje naar Els via
elshuurman64@gmail.com


Foto: Patrick Blonk

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie