Dinsdag 14 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 10 januari
  • KOM (try-out)

  • Cabaretière én winnares van Wie is de Mol?
     

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Sanne Wallis de Vries - KOM (try-out)

Kom.
Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.
 
Over Sanne Wallis de Vries:
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar 5de soloprogramma, ging in 2009 in premièr, en in januari 2013 ook de voorstelling Adele. Een een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. In 2020 starten de try-outs van haar nieuwe solo Kom.


Beeld: Aisha Zeijpveld

Reacties van bezoekers

Cora van Bodegom

11-01-'20

Matig

fortuin

11-01-'20

niet onze stijl. de muziek veel te hard. de speedches matig. te veel gebrul/krijsen. wij hadden geen fijne avond. het is jammer dat je niet ongestoord weg kan gaan.

Desire

11-01-'20

Prima voorstelling, hier en daar haperde het nog wat maar dat stoorde niet. Fijne ontvangst in het theater door vriendelijke gastvrouwen. We konden ezellig napraten met een hapje en een drankje.

Aafke van Tilburg

11-01-'20

Ik vond het wat tegenvallen, regelmatig vond ik het ongemakkelijk hoe ze praatte en waar ze het over had. Op zich kan ze mooi zingen, geen idee waarom ze deze liedjes koos. Ze stond de hele tijd aan haar broek te sjorren. Waarom geen iets specialere outfit voor een voorstelling?Ik heb ook niet veel gelachen

w.bakx

11-01-'20

matige show, kon de rode draad niet ontdekken, had de neiging om na 15 minuten weg te lopen, maar ik reed met iemand mee, dus de voorstelling uitgezeten

Plaats een reactie