Donderdag 20 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 11 november
  • De reuzedwerg die een kopje kleiner wil zijn 4+

  • Ivan is véél te groot voor een dwerg...

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Mark van Vliet - De reuzedwerg die een kopje kleiner wil zijn 4+

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. Tot overmaat van ramp zijn de andere dwergen hem en zijn klassieke muziek helemaal zat en wordt hij verbannen uit hun dorp. Wat nu? Hij is helemaal alleen!

In een groot Russisch avontuur gaat Ivan opzoek naar zijn ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden, Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel, een enorme Neus en met een beetje hulp van de Zon, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal zo gek nog niet is…

De voorstelling ‘De Reuze Dwerg, die een kopje kleiner wil zijn’ is geïnspireerd op van oorsprong Slavische sprookjes en wordt gespeeld onder begeleiding van klassieke muziek en instrumenten als de ukelele, (mini)trombone en de Russische balalaika is het een muzikaal festijn. Een genot voor de hele familie!

www.markvanvliet.nlBeeld: Michiel Schellekens
 

Reacties van bezoekers

Yvonne Bergwerff

12-11-'18

Geweldige interactieve voorstelling! Met ook een mooi moraal. Al direct vanaf het begin reageerde het publiek reusachtig mooi mee. Wat een dynamisch spel en muzikaliteit. Diepe buiging en tot volgende keer, we kijken er naar uit, jong en oud(er)

Angelique

12-11-'18

Superleuke voorstelling gegeven door een zeer enthousiaste Mark van Vliet, bedankt Mark, we hebben genoten.

Plaats een reactie