Woensdag 19 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 30 november
  • In het hol van de leeuw

  • Door omstandigheden is deze voorstelling helaas geannuleerd. Heeft u kaarten? Dan nemen wij contact met u op via email of telefoon, mits deze gegevens beschikbaar zijn.

Opslaan in favorieten
19:30 uur

DOX - In het hol van de leeuw

De geest is een formidabele gevangenis waaruit we ons alleen zelf kunnen bevrijden. In het hol van de leeuw gaat over hokjesgeest en de verwachtingen tussen vaders en zoons. Een confronterende muziektheatervoorstelling met rap en scherpe humor.

In een gevangeniscel zit een intelligente jongen in gevecht met zichzelf. Na een confrontatie met zijn vader escaleert de boel. Hoe kan het dat zijn leven deze koers heeft genomen? Wiens schuld is het? Waarom is zijn vader er niet voor hem? Dat zijn vader er nauwelijks was tijdens de opvoeding heeft zijn eigenwaarde geen goed gedaan. De veroordelende blikken en zijn eigen gedachten zetten de jongen klem. Is ontsnappen mogelijk?

Makers Saman Amini en Nima Mohaghegh zetten hun unieke theater- en filmtaal in om jonge mensen bewust te maken van hun eigen labels. En tonen ook de kracht om deze labels te veranderen.

Met o.a. Yannick Jozefzoon (Spangas, Boy 7) en Sahand Sahebdivani (Het Verteltheater, My father held a gun).

www.wijzijndox.nlBeeld: Kamerich & Budwilowitz

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie