Donderdag 20 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 15 februari
  • 8+

  • Kom, en droom met ons mee!

Opslaan in favorieten
19:30 uur
  • vrijdag 15 februari
  • 8+

  • Kom, en droom met ons mee!

Opslaan in favorieten
19:30 uur

Helinium On Stage - 8+

Sneeuwwitje, de Stiefmoeder, Kapitein Haak, Doornroosje, Peter Pan, Maleficent, Vaiana en Cruella de Vil… Jullie kennen deze sprookjesfiguren vast allemaal!

Onze voorstelling gaat niet over deze sprookjesfiguren, maar over de kinderen van deze sprookjesfiguren. De kinderen hebben een missie. Ze moeten de magische kroon vinden: anders verliezen ze al hun dromen. Met z’n alle gaan ze op zoek.

Doorstaan ze onderweg wel alle moeilijke, gevaarlijke en onmogelijke testen? Door de ruzies van hun ouders kunnen ze het niet altijd goed met elkaar vinden, maar ze moeten samenwerken. Gaat het de kinderen lukken om de kroon te vinden of verliezen ze hun dromen?
 
Helinium On Stage
Elk jaar maakt een groep enthousiaste leerlingen uit de bovenbouw Mavo/Havo/Vwo van het Helinium een jeugdvoorstelling. Twee leerlingen hebben het script geschreven en onder begeleiding van de podiumkunstdocenten Eva van Welzenis en Marjolijn Breuring brengt de groep een volwaardig stuk op de planken. De scholieren gaan deze voorstelling, in tegenstelling tot de jaren hiervoor niet meer voor groep 3 en 4 spelen, maar voor groep 5 en 6 van verschillende basisscholen in Hellevoetsluis. Naast de besloten schoolvoorstellingen voor de basisscholen is er op 15 februari 2019 voor iedereen vanaf 8 jaar de mogelijkheid om de voorstelling te bezoeken.Beeld: Esmee de Ronde, John Bierd

Reacties van bezoekers

Cindy Saman

18-02-'19

Hele leuke voorstelling! Enthousiaste leerlingen hebben iets moois neergezet. Was een genot om naar te kijken.

Plaats een reactie