Woensdag 19 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • woensdag 27 februari
  • Muzikale voorstelling voor peuters en kleuters door Joes.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Dikkie Dik 2+

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart' is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Joes zingt en speelt al jaren samen met Dirk Scheele in zijn theatervoorstellingen en tv-series op Nickelodeon. Naast kindertheater treedt Joes regelmatig op als solo zangeres en wordt ze gevraagd als presentatrice en dagvoorzitter van verschillende soorten events, congressen en concerten.

www.joesboonen.nlBeeld: Jet Boeke

 

html
https://img.youtube.com/vi/yKLOejqTPDQ/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/yKLOejqTPDQ?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie