Woensdag 19 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 16 februari
  • Zijn daar nog vragen over?

  • Christel is een succes in Hellevoetsluis. En dus is ze weer terug!

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Christel de Laat - Zijn daar nog vragen over?

Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.
 
Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. U gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?

www.christeldelaat.nlBeeld: Rijk in Beeld

html
https://img.youtube.com/vi/MDFZQ_OHcPI/1.jpg
Christel de Laat
https://www.youtube.com/embed/MDFZQ_OHcPI?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Joke de Ruijter

17-02-'19

Erg genoten en gelachen, top!!

Susan Quartel Smit

17-02-'19

Geweldige show. Veel gelachen. En diep respect als je zo kan spelen, als je veel verdriet heb om het verlies van je vriend , Johan Veenstra.

Cees en Els

17-02-'19

Christel is gewoon fantastisch! Zichzelf, echt, grappig en bovenal heerlijk Brabants!

H.P.Smit

17-02-'19

Hilarische voorstelling, echt van genoten. En hoewel jullie van tevoren goed hadden aangegeven dat de opzoomerlaan opgebroken was hierover toch nog een minpunt. Het slechte zicht. Misschien een optie om ervoor te zorgen dat bij aankomst en vertrek er iets meer licht gegenereerd kan worden? Nu brak je je nek over van alles losliggend, zelfs op het trottoir.

Joke van der Kroon

17-02-'19

Geweldig, topavond!

Joke

17-02-'19

Was geweldig..😂😂😂

sweers

17-02-'19

top avond gehad

Cora van Bodegom

17-02-'19

geweldige show!

Yvette

17-02-'19

Wat een geweldige voorstelling. Vooral de eerlijkheid (zeg maar gerust schaamteloosheid) is hilarisch. Aan het eind van de avond misschien wel natte plekken op de stoelen. Dit keer van het piesen in je broek van het lachen. Bedankt! Wij hebben er weer een favoriet bij.

Edith Kleijwegt

17-02-'19

mooie voorstelling.

Plaats een reactie