Donderdag 20 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 2 november
  • Voortschrijdend inzicht

  • Een inspirerend verhaal over omgaan met verandering.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Marc de Hond - Voortschrijdend inzicht

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.
 
Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.
 
‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

www.marcdehond.nlBeeld: Bastiaan Musscher

html
https://img.youtube.com/vi/GShjj_KYysk/1.jpg
Trailer Voortschrijdend inzicht
https://www.youtube.com/embed/GShjj_KYysk?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Sonja

03-11-'18

we hebben genoten!

Plaats een reactie