Vrijdag 22 maart 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 17 mei
  • Oh oh Othello

  • GEANNULEERD
    Door omstandigheden is deze voorstelling geannuleerd. Heeft u kaarten, dan nemen wij contact met u op via email of telefoon, mits deze gegevens beschikbaar zijn.

Opslaan in favorieten
19:30 uur

Smeedwerk - Oh oh Othello

Othello - de steracteur van het land - staat op het punt het Gouden Schaap voor de beste acteur in ontvangst te nemen. Hij heeft alles voor elkaar! Zijn carrière, zijn liefde, zijn vriendschappen. Tenminste... dat had hij. Totdat hij zijn vriend Jago voor het hoofd stoot, door hem niet te kiezen voor de rol van tegenspeler in zjin nieuwste show. Had hij dat maar wel gedaan...

Smeedwerk laat zien wat afgunst, jaloezie en liefde met een mens kunnen doen. Hoe jaloezie zich wreekt als het tot in je botten is door gedrongen. Waar liefde staat te springen om aandacht en waar uiteindelijk de leugen wint. Een ongeëvenaard theaterspel vol leugens, jaloezie, afgunst, liefde en zoete wraak. Een spel waarin vals spelen de hoofdrol heeft. Waarin twijfel en verwarring gezaaid wordt. Je ziet hoe jezelf niet erkend voelen, leidt tot jaloezie en afgunst. En hoe je door die gevoelens een ander kapot kan maken.? Het maakt je woest, verdrietig, jaloers en afgunstig. En dan, wat doe je? Neem je wraak of laat je het voor wat het is??

www.smeedwerk.nlBeeld: Jean van Lingen
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Nieuwe openingstijden kassa

De openingstijden van de theaterkassa zijn gewijzigd

LEES MEER

Opknapbeurt Opzoomerlaan

De Opzoomerlaan krijgt een nieuw uiterlijk

LEES MEER

Opknapbeurt Cultuurplein

Bereikbaarheid Opzoomerlaan en theater tijdens de werkzaamheden

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief