Dinsdag 20 maart 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 24 september
  • Open Podium Hellevoetsluis

  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio.
     

Opslaan in favorieten
13:00 uur

Diverse dichters, muzikanten en vertellers - Open Podium Hellevoetsluis

In deze zesentwintigste editie is een aantal nieuwe gezichten te zien, zowel op het vlak van zang en muziek als op gedichten en verhalen. Dus kom gratis genieten en luister naar deze artiesten, die geheel belangeloos hun talenten met het publiek delen. Het geheel is weer in handen van Els Huurman, die met inmiddels veel routine maar nog steeds spontaan de artiesten aan elkaar rijgt.
 
Tijdens dit Open Podium zal Barry’s Boy’s Band een optreden verzorgen. Het is een zogenaamde thuisband, een verzameling amateur muzikanten, die eens per week bij iemand thuis muziek beoefenen. De artistieke omgeving van woonkamer verruilen ze deze keer voor het Cultuurhuis bij ons in Hellevoetsluis. De band bestaat uit vier muzikanten. Het is voor hen een bijzondere gebeurtenis om tijdens het Open Podium op te treden. Wij denken dat iedere luisteraar zich snel thuis zal voelen bij deze band! Piet Metaal zal ook zijn zangkunsten laten horen. Hij is niet meer zo piep en al lange tijd opa. Zijn late roeping om te zingen voor het publiek heeft hij 25 jaar geleden opgepakt. Hij komt hij op dit podium om mooie liedjes te laten horen, zoals The Rose, You rase me up, Imagine en nog wat verrassingen. En ondanks zijn leeftijd mogen we jij tegen hem zeggen! En veeleisend is hij ook niet, het enige dat hij nodig heeft is een stopcontact. Lijkt ons geweldig om hem te zien en te horen.

Remko Koplamp is schrijver en dichter. Zal niemand verbazen dat dit zijn artiestennaam is. Hij zal gedichten voordragen in de zogenaamd light versie. Dat zijn lichte en minder serieuze gedichten met een vleugje humor en amusement. Eigenlijk gedichten in de voetsporen van Drs. P. die deze dichtvorm plezierdichten noemde. Kortom luisteren naar deze gedichten is niet zwaar, maar eerder verlichtend. Anneke Haasnoot zal ook optreden met mooie gedichten. Zij heeft al veel ervaring. Zij volgde poëzieworkshops en cursussen Creatief Schrijven en studeerde twee jaar levensbeschouwingen, kunst en cultuur aan de OU. Haar gedichten omlijstten tentoonstellingen en wapperden op banieren toen Voorne - Putten en Rozenburg werden uitgeroepen tot cultuurregio. Ook was ze te horen op regionale en landelijke radiozenders. Anneke verrast ons met een mooie keuze van gedichten. Wouter Fornara is een bekende op het Open Podium. Ook nu is hij er weer met zijn kritische en humoristische poëzie om het publiek bij de les te houden. Altijd fijn om aan te horen.

Marry Blokhuijsen zal alledaagse verhalen vertellen met satirische inhoud en toon. Herkenbaar en grappig voor iedereen. Zij is ook kunstenares en heeft veel stukken hangen in de kunstuitleen Hellevoetsluis. Haar wortels liggen in het ontwerpen van kleding. Met name is zij nu nog actief in het realiseren van theaterkleding. Een veelzijdig kunstenares die boeiende verhalen vertelt.
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Seizoen 2018/2019

Bereid je goed voor op het nieuwe theaterseizoen!

LEES MEER

Gratis naar het theater

Nu ook theater voor 10+

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief