Donderdag 18 januari 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 25 februari
  • Open Podium Hellevoetsluis

  • Ontdek dichters, muzikanten en vertellers uit de regio.

    Het jubileum komt er aan!!! 25e Open Podium op 25 februari...

Opslaan in favorieten
13:00 uur

Diverse dichters, muzikanten en vertellers - Open Podium Hellevoetsluis

Zondag 28 januari 2017
 
De vierentwintigste editie van het Open Podium Hellevoetsluis, de eerste in het nieuwe jaar,  vindt op zondag 28 januari 2018 plaats in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, in ons Theater de Twee Hondjes. Ook nu heeft de organisator Els Huurman weer een mooie mix van talenten kunnen strikken voor deze editie. Muziek, zang en poëzie wisselen elkaar af in een mooi aantrekkelijk programma. “Oudere” jongens, met veel ervaring, maar net gestart als groep 4FUN, treden voor het eerst op tijdens het Open Podium. Ook zullen Cor Maijers en Martin de Bree, als gelegenheidsduo, samen optreden met muziek en zang. Wouter Fornara en Kaj Elhorst zijn al bekenden op dit Podium en zullen weer gedichten voordragen. Maar ook Albert Prins, Magda Haan en Peter van der Stoep zijn weer van de partij.
 
De groep 4FUN zijn drie “oudere” jongens, zoals ze zichzelf noemen, die onafhankelijk van elkaar al een leven lang muziek maken. Via het Helius Shanty Koor kwamen ze met elkaar in contact. Ze vinden het erg leuk om met elkaar op te treden. Ze spelen Country, Iers en zogenaamde Seasongs. Ze begeleiden zichzelf met gitaar, banjo, ukelele en de tin whistle en zingen dan driestemmig. De groep wordt gevormd door Cor Boekelman, Ed van Dorp en Paul Vervoort. Cor Maljers en Martin de Bree hebben beiden een rijke muziekcarrière en het is een hele eer dat zij op het Open Podium verschijnen. Dit gelegenheidsduo zal mooie dingen laten horen!
 
Wouter Fornara zal zijn kritische en humoristische poëzie ten gehore brengen. Kaj Elhorst is onder meer dichter en heeft heel veel levenservaring. Zijn leven begon ooit in Winschoten. Het is een zoektocht geworden en daar is hij nooit mee opgehouden. Dit is duidelijke te horen in zijn gedichten. Hij heeft ook verschillende boeken op zijn naam staan. Albert Prins is dichter in hart en ziel. Hij dicht over alles wat hij ziet en wat er gebeurd in de wereld. Steeds weer verrast hij het publiek met zijn pakkende gedichten. Magda Haan schrijft naast gedichten ook proza en verhalen. Het dichten is voor haar een manier om haar gevoelens te verwoorden. Peter van der Stoep tenslotte heeft al vier dichtbundels op zijn naam staan en veel ervaring opgedaan in het voordragen van zijn gedichten, zowel in het binnen- als buitenland. Op dit moment volgt hij de Paul van Vliet academie. Een parttime opleiding voor cabaret, kleinkunst, theater en entertainment. Dit vraagt veel van hem, maar daar zal hij ongetwijfeld over vertellen! Genieten maar van deze rasentertainer!

Dus kom op deze zondagmiddag genieten van al het moois dat het Open Podium Hellevoetsluis voortbrengt. U bent van harte welkom.
 
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie