Vrijdag 15 december 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Huisregels

LAATKOMERS
Zorg dat u op tijd in het theater aanwezig bent. De artiest of het gezelschap bepaalt of laatkomers na aanvang nog kunnen plaatsnemen in de zaal. Na de pauze kunt u altijd plaatsnemen in de zaal. Het niet tijdig aanwezig zijn, ongeacht de reden, is geen grond voor restitutie van het toegangsgeld. Aanvangstijden kunnen variëren. Indien een voorstelling (bijna)uitverkocht is, kan het extra druk zijn rondom het theater. Er is een ruime (gratis) parkeerplaats achter het Gemeentehuis op ca. 5 minuten lopen van het theater. Wij verzoeken u van deze parkeerruimte gebruik te maken om eventule overlast voor de buurtbewoners van het theater te voorkomen.

BEELD EN GELUIDSOPNAME
Het is niet toegestaan te fotograferen, geluid- en/of beeldopnamen te maken. Dit is niet alleen storend voor uw medebezoekers, het stoort tevens de artiest. Deze kan op grond van auteursrechten uw materiaal in beslag nemen.

MOBIELE TELEFOON
Uw mobiele telefoon is ook een avond uit! Verwacht u een dringend telefoongesprek dan kunt u uw telefoon achterlaten onze kassamedewerker. Wij spreken met u af hoe u gealarmeerd wordt.

GARDEROBE
Vanwege veiligheid en om vluchtwegen vrij te houden is het op last van de brandweer niet toegestaan uw jas en/of grote tas mee de zaal in te nemen. U kunt uw jas gratis ophangen in de garderobe. Op de garderobe is toezicht.


ETEN EN DRINKEN
In tegenstelling tot de bioscoop is het in het theater niet toegestaan etenswaren en drank mee de theaterzaal in te nemen.

 

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN
Theater Twee Hondjes verklaart de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26 november 2002.