Vrijdag 15 december 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Podiumcadeaukaart

Bestelt u via internet en wilt u (deels) betalen met theaterbon, tegoedbon of een Podium Cadeaukaart dan betaalt u in eerste instantie het volledige bedrag. Stuur de bon/cadeaukaart binnen 14 dagen nadat u uw kaarten heeft besteld en betaald, naar Theater Twee Hondjes, Postbus 22, 3220 AA Hellevoetsluis, t.a.v. de kassa. Stuur een kopie van uw bestelbevestiging mee en vermeld ook uw naam, volledige adres en bankrekeningnummer. Het tegoed wordt dan op uw rekening overgemaakt. Het theater vergoedt maximaal het aankoopbedrag van uw kaarten.
Opsturen van theaterbonnen of kaart geschiedt op eigen risico.
 
U mag natuurlijk ook op de avond van de voorstelling uw bon of cadeaukaart meenemen en dan betalen wij u contant het bedrag uit. Wel dient u dit van tevoren aan te geven door een kopie van uw bestelbevestiging op te sturen met daarop de vermelding dat u met een theater/tegoedbon of Podium Cadeaukaart het bedrag wilt verrekenen.

PODIUM Cadeaukaart voor theater, concert & festival.
Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een ‘live & meeslepende’ belevenis cadeau. Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.

Op www.podiumcadeaukaart.nl kunt u zelf uw cadeaukaart ontwerpen. Met een eigen tekst of foto wordt uw cadeau persoonlijker dan ooit. Als bedrijf is het mogelijk om een eigen logo op de kaart te zetten. De PODIUM Cadeaukaart wordt geleverd in een feestelijke envelop. Op www.podiumcadeaukaart.nl vindt u een overzicht van alle aangesloten podia. De PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de Nederlandse podia, VVV's, ANWB-winkels en vaak ook bij Primera en Albert Heijn.

Theater & Concertbon
De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten.