Vrijdag 15 december 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Reserveren

SCHRIFTELIJK RESERVEREN
Voor de theatervoorstellingen kunt u schriftelijk reserveren met het reserveringsformulier in de seizoensbrochure of theaterkrant.

Stuur het formulier op naar Theater Twee Hondjes, Postbus 22, 3220 AA Hellevoetsluis of fax het naar (0181) 390980. 
De reservering is twee weken geldig. Indien de kaarten niet binnen twee weken afgehaald/betaald zijn, vervalt de reservering.

U kunt op het formulier aangeven of u contant aan de kassa wilt betalen of via bank/giro.
Indien u heeft aangegeven per bank/giro te willen betalen, krijgt u schriftelijk een bevestiging van uw reservering. Dit is tevens uw factuur. Deze kunt u voldoen via bank of giro (inclusief administratie- en portokosten € 2,50), dan worden de kaarten u toegestuurd.  Als een voorstelling is uitverkocht, krijgt u daarvan bericht.

LOSSE KAARTVERKOOP / TELEFONISCH RESERVEREN
U kunt direct kaarten kopen aan de kassa. (zie Openingstijden).

U kunt ook telefonisch reserveren via telefoonnummer 0181 310473

Telefonische reserveringen blijven twee weken geldig, daarna vervalt de reservering. Vindt de voorstelling binnen twee weken na uw reservering plaats, dan kunt u uw gereserveerde kaarten tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling afhalen. Niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop.

U kunt niet langskomen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat u dan alsnog een factuur krijgt met de betalingsgegevens. Wij rekenen dan wel € 2,50 administratiekosten.

KAARTVERKOOP VANAF EEN WACHTLIJST
Als u kaarten krijgt aangeboden vanaf de wachtlijst dan dienen de kaarten minimaal twee dagen voorafgaand aan de voorstelling te worden opgehaald.

Mocht u op de dag van de voorstelling kaarten aangeboden krijgen, dan dienen deze kaarten uiterlijk 3 kwartier voor aanvang te worden opgehaald.

Niet tijdig opgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop!